Do Vianoc Pokúsime sa do Vianoc

Predsieň Hallo I

Predsieň Hallo I

Produkt nedostupný / predaj skončil

Viac informácií

Uvedená cena zahrňuje nasledujúce komponenty:

  • Zrkadlo HL01: šírka: 65 cm, výška: 65 cm
  • Skrinka HL03: šírka: 69 cm, výška: 112 cm, hĺbka: 25 cm
  • Skriňa HL05: šírka: 85 cm, výška: 195 cm, hĺbka: 34 cm


Farby:
možnosť výberu farieb tu


Vyrobené:

  • drevotriesková doska laminovaná,
  • čiastočné použitie hrany ABS


Záručná doba:
24 mesiacov

Bezpečná preprava

Tovar dodávame vlastnou dopravou. Doprava je zdarma na všetky objednávky s celkovou hodnotou tovaru od 80 eur. Ohľadom termínu doručenia Vás budeme informovať minimálne jeden pracovný deň vopred telefonicky alebo prostredníctvom e-mailu. Vynesenie tovaru nie je zahrnuté v cene nábytku. V prípade, že Vám nemá kto pomôcť s prenášaním balíkov, službu je možné poskytnúť za individuálny príplatok.

24-mesačná záruka

Sami vyrábame nábytok, vďaka čomu máme istotu, že ho vyrábame v najvyššej kvalite a dbáme o každý detail. Naše oddelenie kontroly kvality má prísne normy a dbá o to, aby nábytok slúžiť Vám a Vašej rodine veľa rokov. Preto ponúkame až 24 mesiacov záruku. Ak zistíte vadu na výrobku zakúpenom u nás zaväzujeme sa Vám ho opraviť alebo ho nahradiť novým.

Nemeníme rozmery nábytku

Nábytok je k dispozícii len v rozmeroch, ktoré sú uvedené v popise každého výrobku.

Priamy výrobca už 30 rokov

Ak staviate dom /rekonštrujete bývanie/ záhradu a vyberáte nábytok z Mirjan24, vyberáte si zároveň 30-ročné skúsenosti a nábytok priamo od výrobcu. Každý deň dbá viac ako 300 pracovníkov o to, aby bola Vaša objednávka pripravená starostlivo a načas.

30 dní na vrátenie tovaru

Páčia sa Vám naše výrobky, ale nie ste si istí, či sa Vám bude hodiť nábytok v tejto farbe k Vášmu nábytku, čo už máte doma? A možno ste si už aj kúpili nový nábytok, ale medzitým sa Vaše bývanie zmenilo? Nemusíte sa trápiť, pretože u nás v Mirjan24 Vám ponúkame online nákup bez rizika. U nás môžete zakúpený tovar vrátiť do 30 dní na náš sklad v Martine.

Nakupujte nábytok na splátky cez Ahoj alebo Quatro

Ktorýkoľvek tovar z našej ponuky v hodnote minimálne 100 Eur je možné kúpiť na splátky online cez spoločnosť Ahoj alebo Quatro. Výšku splátok, akontáciu a dobu splácania si môžete overiť pomocou splátkovej kalkulačky. Postup ako objednať tovar na splátky nájdete na nižšie uvedených odkazoch.

Recenzie

Napísať recenziu

Mohlo by Vás zaujímať