Do Vianoc Pokúsime sa do Vianoc

Rohová sedacia súprava Matiz

Rohová sedacia súprava Matiz

Produkt nedostupný / predaj skončil

Viac informácií

Rozkladacia sedacia súprava Mariz sa vyznačuje niekoľko stupňovou reguláciou záhlavia a mäkkým sedením, ktoré sa prispôsobí tvaru tela. Špeciálnym profilovaným operadlom pre dolnú časť chrbtice „oslobodíte” svoju chrbticu od nepohodlného sedenia.
Sedacia súprava Matiz je vybavená automatickým systémom otvárania úložného priestoru a rozkladania. Zásuvka s matracom je na kolieskach, čo uľahčuje jednoduchšie rozloženie sedačky na spanie.

Pri výrobe sedačky bola použitá drobno tkaná látka, ktorá je známa svojou vysokou odolnosťou voči oderu a jej zosilnený rám-rošt je pevná konštrukcia, ktorá bude slúžiť veľa rokov. Estetické textilné čalúnenie je tiež zo zadnej časti sedacej súpravy a umožňuje rozdeliť obývaciu izbu od jedálne, zatiaľ čo chrómové nohy a lakťová opierka vytvárajú elegantný a moderný dizajn vo Vašej obývačke.

Rozmery:

  • dĺžka: 272 cm
  • šírka: 219 cm
  • výška: 85 cm
  • ložná plocha: 126x197 cm


Farba: farebné prevedenie si vyberte tu


Prevedenie rohu: ľavé alebo pravé


Doplňujúce informácie:

  • úložný priestor: áno
  • rozkladacia: áno
  • celočalúnená (potiahnutá látkou aj na zadnej strane)
  • nastaviteľné opierky hlavy
  • drevená konštrukcia + DTD doska
  • vysokoelastická pena
  • nohy sú plastové, pochromované


Záručná doba: 24 mesiacov

Dĺžka 272
Šírka 219
Výška 85
Plocha na spanie 197x126
Strana sedačky s výberom strany
Typ rohovej sedacej súpravy rohová sedacia súprava typu L
Funkcie rozloženie s funkciou na spanie
Úložný priestor áno
Počet krabíc 3
Hmotnosť (kg) 155

Bezpečná preprava

Tovar dodávame vlastnou dopravou. Doprava je zdarma na všetky objednávky s celkovou hodnotou tovaru od 80 eur. Ohľadom termínu doručenia Vás budeme informovať minimálne jeden pracovný deň vopred telefonicky alebo prostredníctvom e-mailu. Vynesenie tovaru nie je zahrnuté v cene nábytku. V prípade, že Vám nemá kto pomôcť s prenášaním balíkov, službu je možné poskytnúť za individuálny príplatok.

24-mesačná záruka

Sami vyrábame nábytok, vďaka čomu máme istotu, že ho vyrábame v najvyššej kvalite a dbáme o každý detail. Naše oddelenie kontroly kvality má prísne normy a dbá o to, aby nábytok slúžiť Vám a Vašej rodine veľa rokov. Preto ponúkame až 24 mesiacov záruku. Ak zistíte vadu na výrobku zakúpenom u nás zaväzujeme sa Vám ho opraviť alebo ho nahradiť novým.

Nemeníme rozmery nábytku

Nábytok je k dispozícii len v rozmeroch, ktoré sú uvedené v popise každého výrobku.

Priamy výrobca už 30 rokov

Ak staviate dom /rekonštrujete bývanie/ záhradu a vyberáte nábytok z Mirjan24, vyberáte si zároveň 30-ročné skúsenosti a nábytok priamo od výrobcu. Každý deň dbá viac ako 300 pracovníkov o to, aby bola Vaša objednávka pripravená starostlivo a načas.

30 dní na vrátenie tovaru

Páčia sa Vám naše výrobky, ale nie ste si istí, či sa Vám bude hodiť nábytok v tejto farbe k Vášmu nábytku, čo už máte doma? A možno ste si už aj kúpili nový nábytok, ale medzitým sa Vaše bývanie zmenilo? Nemusíte sa trápiť, pretože u nás v Mirjan24 Vám ponúkame online nákup bez rizika. U nás môžete zakúpený tovar vrátiť do 30 dní na náš sklad v Martine.

Nakupujte nábytok na splátky cez Ahoj alebo Quatro

Ktorýkoľvek tovar z našej ponuky v hodnote minimálne 100 Eur je možné kúpiť na splátky online cez spoločnosť Ahoj alebo Quatro. Výšku splátok, akontáciu a dobu splácania si môžete overiť pomocou splátkovej kalkulačky. Postup ako objednať tovar na splátky nájdete na nižšie uvedených odkazoch.

Recenzie

4.67

Recenzie: 3

Vlado

Inari28

Sme maximálne spokojní. Sedacia súprava je krásna, praktická, presne podľa našich predstáv. Rýchle dodanie, dobrá komunikácia a ochota. Odporúčam obchod aj sedaciu súpravu. Vďaka.

Viera, Bratislava

Sedačka matiz inari96

Dnes mi bola doručená sedačka matiz inari96. Sedačka je krásna, pohodlná priestranna, farba a kvalita látky super. Poďakovanie patrí pánom Mirkovi a Maťkovi, komunikácia na úrovni, kontaktovali ma včas a hodina doručenia bola dodržana. Pomohli mi s výnosom aj montážou sedačky. ĎAKUJEM

Michaela

Pekná a pohodlná sedačka

Cca pred dvoma týždňami nám bola doručená táto sedačka. Pani z firmy nás o dni doručenia informovala týždeň vopred. Šofér nám volal cca 1 hodinu pred doručením. Šofér a jeho pomocník boli veľmi milí, síce hovorili len po poľsky, ale dorozumeli sme sa. Povedali, aby sme si kľudne rozbalili sedačku, nech skontrolujeme, či nie je poškodená, resp. či nemá inú farbu al. prevedenie. Sedačka bola v poriadku. Je super pohodlná ako pre sedenie, tak aj pre ležanie, má veľký úložný priestor a ľahko sa rozkladá. Látka vyzerá byť kvalitná a silná. Poťah z opierok hláv je prateľný. Takže za mňa super, vrelo odporúčam :)

Napísať recenziu!

Napísať recenziu

Príslušenstvo

Mohlo by Vás zaujímať

Príslušenstvo