Viac informácií

Taburetka na sedenie Tony veľká - keď usporiadame párty a zdá sa nám, že naša sedacia súprava bohužiaľ nie je dostatočne veľká pre všetkých našich pozvaných hostí, je to skvelá príležitosť kúpiť si taburetku! Ideálne sa hodí ako núdzové sedenie pre hostí, ktorí sa určite budú cítiť pohodlne pri sedení na tejto taburetke. Pri výrobe taburetky sa kladie dôraz na každý detail. Prešívané sedenie poskytuje pohodlie, keď sa rozhodneme si na chvíľu na ňu posadiť. Veľkou výhodou tejto taburetky na sedenie je možnosť výberu rôznych farebných prevedení, ktoré nakoniec potešia nielen našich hostí ale pridávajú kúzlo aj do nášho interiéru.

Rozmery:

  • dĺžka: 96 cm
  • šírka: 70 cm
  • výška 41 cm

Prevedenie:

  • drevený rám + drevotrieska,
  • vysokoelastická pena T 2844,
  • neotvárateľný taburet

Záručná doba: 24 mesiacov

Bezpečná preprava

Tovar dodávame vlastnou dopravou. Doprava je zdarma na všetky objednávky s celkovou hodnotou tovaru od 80 eur. Ohľadom termínu doručenia Vás budeme informovať minimálne jeden pracovný deň vopred telefonicky alebo prostredníctvom e-mailu. Vynesenie tovaru nie je zahrnuté v cene nábytku. V prípade, že Vám nemá kto pomôcť s prenášaním balíkov, službu je možné poskytnúť za individuálny príplatok.

24-mesačná záruka

Sami vyrábame nábytok, vďaka čomu máme istotu, že ho vyrábame v najvyššej kvalite a dbáme o každý detail. Naše oddelenie kontroly kvality má prísne normy a dbá o to, aby nábytok slúžiť Vám a Vašej rodine veľa rokov. Preto ponúkame až 24 mesiacov záruku. Ak zistíte vadu na výrobku zakúpenom u nás zaväzujeme sa Vám ho opraviť alebo ho nahradiť novým.

Nemeníme rozmery nábytku

Nábytok je k dispozícii len v rozmeroch, ktoré sú uvedené v popise každého výrobku.

Priamy výrobca už 30 rokov

Ak staviate dom /rekonštrujete bývanie/ záhradu a vyberáte nábytok z Mirjan24, vyberáte si zároveň 30-ročné skúsenosti a nábytok priamo od výrobcu. Každý deň dbá viac ako 300 pracovníkov o to, aby bola Vaša objednávka pripravená starostlivo a načas.

30 dní na vrátenie tovaru

Páčia sa Vám naše výrobky, ale nie ste si istí, či sa Vám bude hodiť nábytok v tejto farbe k Vášmu nábytku, čo už máte doma? A možno ste si už aj kúpili nový nábytok, ale medzitým sa Vaše bývanie zmenilo? Nemusíte sa trápiť, pretože u nás v Mirjan24 Vám ponúkame online nákup bez rizika. U nás môžete zakúpený tovar vrátiť do 30 dní na náš sklad v Martine.

Nakupujte nábytok na splátky cez Ahoj alebo Quatro

Ktorýkoľvek tovar z našej ponuky v hodnote minimálne 100 Eur je možné kúpiť na splátky online cez spoločnosť Ahoj alebo Quatro. Výšku splátok, akontáciu a dobu splácania si môžete overiť pomocou splátkovej kalkulačky. Postup ako objednať tovar na splátky nájdete na nižšie uvedených odkazoch.

Recenzie

4.50

Recenzie: 2

Blanka

taburetka

Veľká spokojnosť

Lenka

taburetka

taburetka veľká pekná ,škoda že nemá úložný priestor

Napísať recenziu!

Napísať recenziu

Príslušenstvo

Mohlo by Vás zaujímať

Príslušenstvo