Do Vianoc Pokúsime sa do Vianoc

-0%

Skriňa London IV

Skriňa London IV

411 €

Dodanie:

do 10 pracovných dní

Doprava: zdarma

Farba:

moving furniture
Možnosť vynesenia tovaru alebo asistencie pri vynesení tovaru za príplatok. Ohľadom ceny za vynášku budete kontaktovaní operátorom infolinky telefonicky pred potvrdením objednávky.
Viac informácií

Minimálna suma na použitie tejto kalkulačky musí byť vyššia alebo rovná 100

Pridať do obľúbených

Viac informácií

Šatníková skriňa London IV je praktickým kusom nábytku pre váš interiér. Na dverách je umiestnené zrkadlo v neštandardnom tvare, ktoré opticky zväčšuje spálňu. Nábytok je vybavený systémom posuvných dverí na hliníkových vedeniach. Vo vnútri nájdete jednu tyč na vešiaky a niekoľko priestranných políc na oblečenie. V šatníkovej skrini do spálne sa môžu umiestniť aj väčšie predmety, ako sú kufre alebo sezónna obuv.

Rozmery:

  • šírka: 180 cm
  • výška: 215 cm
  • hĺbka: 57cm

Farby: možnosť výberu farieb tu

Prevedenie:

  • drevotriesková doska laminovaná 16 mm,
  • systém posuvných dverí,
  • hliníkové lišty,
  • vodiace lišty od firmy Sevroll, systém Micra,
  • zrkadlo,
  • osvetlenie LED RGB je možné si doobjednať za príplatok

Záručná doba: 24 mesiacov

Šírka 180
Výška 215
Hĺbka 57
Typ dverí posuvné dvere
Typ skrine klasická
Počet krabíc 2
Hmotnosť (kg) 134

Bezpečná preprava

Tovar dodávame vlastnou dopravou. Doprava je zdarma na všetky objednávky s celkovou hodnotou tovaru od 80 eur. Ohľadom termínu doručenia Vás budeme informovať minimálne jeden pracovný deň vopred telefonicky alebo prostredníctvom e-mailu. Vynesenie tovaru nie je zahrnuté v cene nábytku. V prípade, že Vám nemá kto pomôcť s prenášaním balíkov, službu je možné poskytnúť za individuálny príplatok.

24-mesačná záruka

Sami vyrábame nábytok, vďaka čomu máme istotu, že ho vyrábame v najvyššej kvalite a dbáme o každý detail. Naše oddelenie kontroly kvality má prísne normy a dbá o to, aby nábytok slúžiť Vám a Vašej rodine veľa rokov. Preto ponúkame až 24 mesiacov záruku. Ak zistíte vadu na výrobku zakúpenom u nás zaväzujeme sa Vám ho opraviť alebo ho nahradiť novým.

Nemeníme rozmery nábytku

Nábytok je k dispozícii len v rozmeroch, ktoré sú uvedené v popise každého výrobku.

Priamy výrobca už 30 rokov

Ak staviate dom /rekonštrujete bývanie/ záhradu a vyberáte nábytok z Mirjan24, vyberáte si zároveň 30-ročné skúsenosti a nábytok priamo od výrobcu. Každý deň dbá viac ako 300 pracovníkov o to, aby bola Vaša objednávka pripravená starostlivo a načas.

30 dní na vrátenie tovaru

Páčia sa Vám naše výrobky, ale nie ste si istí, či sa Vám bude hodiť nábytok v tejto farbe k Vášmu nábytku, čo už máte doma? A možno ste si už aj kúpili nový nábytok, ale medzitým sa Vaše bývanie zmenilo? Nemusíte sa trápiť, pretože u nás v Mirjan24 Vám ponúkame online nákup bez rizika. U nás môžete zakúpený tovar vrátiť do 30 dní na náš sklad v Martine.

Nakupujte nábytok na splátky cez Ahoj alebo Quatro

Ktorýkoľvek tovar z našej ponuky v hodnote minimálne 100 Eur je možné kúpiť na splátky online cez spoločnosť Ahoj alebo Quatro. Výšku splátok, akontáciu a dobu splácania si môžete overiť pomocou splátkovej kalkulačky. Postup ako objednať tovar na splátky nájdete na nižšie uvedených odkazoch.

Recenzie

5.00

Recenzie: 1

Jarmila Žiar nad Hronom

skriňa London

skriňa je úžasná tak ako vypadá na obrázku taká je aj v skutočnosti. Kúpte neoľutujete :)

Napísať recenziu!

Napísať recenziu

Príslušenstvo

Mohlo by Vás zaujímať

Príslušenstvo