Do Vianoc Pokúsime sa do Vianoc

Detský nábytok Elsa

Detský nábytok Elsa

Produkt nedostupný / predaj skončil

Viac informácií

Detský nábytok Elsa môže úplne zmeniť detskú izbu, dať jej rozprávkový charakter. Nábytok, ktorý je súčasťou sady, má dekor vo forme samolepiek, ktoré znázorňujú očarujúcu vílu alebo roztomilého medveďa (dekor závisí od vybranej možnosti). Nálepka na prednej strane nábytku je navyše zabezpečená laminátom a gumovým profilom.

Detský nábytok Elsa sa skladá zo štyroch prvkov. Prvým je detská posteľ s plochou na spanie 80x140. Posteľ bola vybavená ochrannými lištami, úložným priestorom a pohodlným matracom.

Na druhej strane je možné detské oblečenie uložiť do veľkej šatníkovej skrine a do komody. Posledným prvkom súpravy je vysoká knižnica, ktorá môže byť skvelým miestom pre hračky.

Rozmery prvkov zahrnutých v súprave:

Detská posteľ s úložným priestorom a matracom Elsa: dĺžka: 144 cm, šírka: 91 cm, výška: 61 cm, plocha na spanie: 80 x 140, rozmery jednej priečky v zásuvke na úložný priestor (má dve): dĺžka: 64 cm, šírka: 58 cm, výška: 15 cm,

Detská komoda so zásuvkami Elsa: šírka: 81 cm, výška: 81 cm, hĺbka: 41 cm,

Knižnica Elsa: šírka: 46 cm, výška: 181 cm, hĺbka: 34 cm,

Dvojdverová skriňa so zásuvkami Elsa: šírka: 90 cm, výška: 181 cm, hĺbka: 57 cm

Prevedenie:

  • drevotriesková doska 18 mm,
  • zostava obsahuje penový matrac 80x140 cm, hustotu T25, hrúbku 8 cm,
  • nemá vodidlá (guľový systém),
  • posteľ má rám z brezovej preglejky, pružný, pod matracom zladený s vybranou veľkosťou postele, takže nie je nutný nákup ďalšieho rámu - pre vlastnú montáž,
  • na ochranu hrán boli použité gumové profily,
  • štítok na prednej strane postele je navyše zabezpečený laminátom a gumovým profilom,
  • pohyblivá bariéra - dá sa kedykoľvek odstrániť,
  • úložný priestor vo forme zásuvky s dvoma priehradkami,
  • dva zámky zásuvky na zaistenie (potom zásuvka nejazdí pod posteľou),
  • posteľ je univerzálna, počas montáže sa zákazník rozhodne, z ktorej strany zásuvku zasunie,
  • valčekové vodidlá,
  • plastové rukoväte,
  • skryté pánty so stiahnutím

Záruka: 24 mesiacov

Bezpečná preprava

Tovar dodávame vlastnou dopravou. Doprava je zdarma na všetky objednávky s celkovou hodnotou tovaru od 80 eur. Ohľadom termínu doručenia Vás budeme informovať minimálne jeden pracovný deň vopred telefonicky alebo prostredníctvom e-mailu. Vynesenie tovaru nie je zahrnuté v cene nábytku. V prípade, že Vám nemá kto pomôcť s prenášaním balíkov, službu je možné poskytnúť za individuálny príplatok.

24-mesačná záruka

Sami vyrábame nábytok, vďaka čomu máme istotu, že ho vyrábame v najvyššej kvalite a dbáme o každý detail. Naše oddelenie kontroly kvality má prísne normy a dbá o to, aby nábytok slúžiť Vám a Vašej rodine veľa rokov. Preto ponúkame až 24 mesiacov záruku. Ak zistíte vadu na výrobku zakúpenom u nás zaväzujeme sa Vám ho opraviť alebo ho nahradiť novým.

Nemeníme rozmery nábytku

Nábytok je k dispozícii len v rozmeroch, ktoré sú uvedené v popise každého výrobku.

Priamy výrobca už 30 rokov

Ak staviate dom /rekonštrujete bývanie/ záhradu a vyberáte nábytok z Mirjan24, vyberáte si zároveň 30-ročné skúsenosti a nábytok priamo od výrobcu. Každý deň dbá viac ako 300 pracovníkov o to, aby bola Vaša objednávka pripravená starostlivo a načas.

30 dní na vrátenie tovaru

Páčia sa Vám naše výrobky, ale nie ste si istí, či sa Vám bude hodiť nábytok v tejto farbe k Vášmu nábytku, čo už máte doma? A možno ste si už aj kúpili nový nábytok, ale medzitým sa Vaše bývanie zmenilo? Nemusíte sa trápiť, pretože u nás v Mirjan24 Vám ponúkame online nákup bez rizika. U nás môžete zakúpený tovar vrátiť do 30 dní na náš sklad v Martine.

Nakupujte nábytok na splátky cez Ahoj alebo Quatro

Ktorýkoľvek tovar z našej ponuky v hodnote minimálne 100 Eur je možné kúpiť na splátky online cez spoločnosť Ahoj alebo Quatro. Výšku splátok, akontáciu a dobu splácania si môžete overiť pomocou splátkovej kalkulačky. Postup ako objednať tovar na splátky nájdete na nižšie uvedených odkazoch.

Recenzie

Napísať recenziu

Príslušenstvo

Mohlo by Vás zaujímať